Prödotyp Test Svarm Figur Masters of the Universe MOTUC QUEN MARLENA X116


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Miika Koivisto lämnar Bern i schweiziska ligan och ansluter omgående.

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Prödotypens testbild spelar Simpsons 2002 S11 KIRK VAN HOUTEN\ X60
Sexmålsförlust efter turbulenta Lugidagar: ”Vi har varandra i laget”

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenhar nått vägs ände som egna varumärken och tjänster. Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Burkina Fasos president Roch Marc Christian Kaboré, när han vann valet i december 2015. Arkivbild.
Malmötränaren kritisk: ”Jäkligt tråkigt för svensk handboll”

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
QUIRUM - DEFILE 10 PIECES - LegionNAIRES RBFM

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
RARE Antik Miniatyr Franska Tin Soldiers-Commanders on Horseback 73 Pcs Totalt

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Oavgjort mot nästjumbon Boden efter dramatisk avslutning.Många inlåningsföretag lockar med högre räntor än på vanliga sparkonton. Arkivbild.vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
RARE AIRFIX 1 72 Dornier 217 E.2.Typ 2 nr 383
Handboll - Sydsvenskan

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Skadeeländet fortsätter i Lugi - nytt poängtapp

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Kristianstad utslaget: ”Har lägen att vinna” - Sydsvenskan
RARE Pandapool Chase Flyttade Funko Pop Vinyl ny i myntlåda P P
HK Malmö startade hektiska perioden med vinst.

På tisdagen godkände ministerrådetHungrig skrotas av tyska börsjätten: ”Gör ont i hjärtat” - SydsvenskanKlart: Axelsson tillbaka i DjurgårdenAxnér: ”Bara Kim har väl fler matcher än alla mina gubbar tillsammans” den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Evelyn Mok spelar huvudrollen i ”Kurs i självutplåning”·

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenHungrig skrotas av tyska börsjätten: ”Gör ont i hjärtat” - Sydsvenskan anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Rare Estes Vampyr på originalkort