Traxxa TRX-4 Sport Pickup Scale Crawler blå 82024-4 1 10 RTR 2.4GHz


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Andersson öppnar för att lämna Guldbollenjury

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
F1 HONDA RA108 Barrichello 257th GP 2008 1 43 MINISTAMPS 40008017
Så många föds planerat i hemmet.

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenDam: Stefan Ekstrand/Thomas Mårtensson, Vittsjö. Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt 2013: Zlatan Ibrahimovic
En ensam känguru lämnades kvar i hägnet.

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Lamborghini Huracan LP 580-2 Spyder vit Bianco Canopus - Ltd 49 pcs MR 1 18

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
BBR FERRARI 250 GTO GREKLAND modeLbil SN 3878 1 18 SHWCASE 13 99 P1838

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Caroline Seger blev "årets mittfältare" samt pristagare av Diamantbollen.Tio senaste vinnarna av Guldbollenvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Pagani Huayra BC 1 18 BBR-grön kol
Djurbladet - Sydsvenskan

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
11 november 2019 22:13

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. 2018: Victor Nilsson Lindelöf
Classic Heco Miniatures\35;407M 1 43 1939 Delage D8 120 Figoni Metallic blå\ 200
Alligatorer på rymmen efter oväder i Texas

På tisdagen godkände ministerrådetDam: Linda Sembrant, Montpellier/Juventus. Herr: Victor Nilsson Lindelöf, Manchester United.Familj: Gift med Maja Nilsson Lindelöf. Paret har en son, född i mars i år.Lisa Sartz reagerar mot negativ syn på pojkar. den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Ubers vd kallade Khasoggimordet ett misstag

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenDam: Linda Sembrant, Montpellier/Juventus. Herr: Victor Nilsson Lindelöf, Manchester United. anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

AMG Mercedes-Benz 1 43 set 40 år av prestation, minichamps gnista mycket sällsynt Herregud