MATCHlåda TRANS.S F NO.75a FERRARI BERLINETTA RARE GREAN ORGAN MIB


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Sammanbitna män tuggar klichérepliker

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Corgi-leksaker 267 Batmobile Praktiskt Mint Boxed (Rensa skärmar Svenskt skript)
1 november 2019 15:26

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenEd Speleers och Zoë Tapper spelar paret som attackeras av zombier i Antonio Tubléns ”Zoo”. Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Natur & Kultur säger upp fler än tio tjänster. Genrebild.
Förarna i Kramfors delgivna misstanke

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Franklin Mint WLA USA s flotta WW2 Harley Davidson Knucklehead 1 10

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Extremt s ällsynta GAMDA Israel Die-Cast Model Toy EGGED buss 1960

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Stjärnan tillbaka i sista stundVenezuelabråk om ambassad i Brasilien - Sydsvenskanvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Trä schackbräde, handgjort av naturligt trä
Kärlek på hjul: En rätt festlig och romantisk åktur

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Livskris mellan generationsgränserna

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Personer från olika sidor dividerar utanför Venezuelas ambassad.
Kaos Space Marines Alla Legion Commission Superbelly Målade Warhammer 40K
Bränsle kan ha orsakat grundstötning

På tisdagen godkände ministerrådetNonstop EntertainmentSex personer har skjutits ihjäl och sju andra skadats i en attack mot en by i södra Tanzania.Filmhelgen v 44 - Sydsvenskan den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
1–1 Spanien (hemma): Marcus Berg och Robin Quaison. Målskytt: Berg.

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenNonstop Entertainment anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Radio Batman Alarm Clock - Brand ny- Poparbetar