1 18 Otto Ford Escort RS Cosworth Rallye Monte billo 1994 Delecour OT534


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Balakov avgår efter rasistskandalen

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
1 18 Kyosho BMW M3 GTS E92 Coupe Alpine weiss 2005-2013 NEU ny
Olsson – talangen som snabbt blev given - Sydsvenskan

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenFödd: 17 augusti 1986 i Torsby. Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Seljmani höll sitt mållöfte: ”Bara att njuta”
Har du själv blivit fulare i ditt spel?

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
1 18 American Muscle 32779 1969 Pontiac GTO Super Judge Roly bil Arnie Beswick

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Mercedes C-klass DTM, nr.10, DTM, 1 43, Minichamps

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Landskamper: 19 U17, 15 U19, 27 U21, 13 A.Fotboll: Superettan 2019 - Sydsvenskanvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Porsche 911 Turbo 3.3 930 1978-1989 blå Norev 1 18 ny FRI FkonstYG
Din roll om du spelar?

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Position: Mittfältare.

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Det spelas superettanfotboll i Växjö även nästa år.
GUILOY 1 6 MOTO MOTORCYCLE HONDA NSR 500 N 65533;65533;31 Tetsuya HARADA PRAMAC HRC Team
Så går Sverige till EM

På tisdagen godkände ministerrådetI så fall anfallsveteranens sista.Vilt firande i Varberg efter avancemanget– Jag känner att jag tagit chansen, säger han. den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Så laddar landslaget inför EM-kvalet

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenI så fall anfallsveteranens sista. anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Lamborghini Huracan LP 580-2 salong de l'bil de Los Angeles - svkonst Nemesis 2015