PSK Prödo Slot Kit årgång 1 32 slot bil Alpine A106 1956 RTR Splendid


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Lund är bäst i Sverige när det gäller hur stort värde varje anställd skapar på sin…

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
RC4WD Metal Roof Rack för Axial SCX10 Wrangler VVV-C0261
Harry Styles till Köpenhamn i vår - Sydsvenskan

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenDen 14 december är det dags Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt 31 augusti 2008 01:30
Å & R gav Lunds näringsliv en helt ny förpackning

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
ServoNaut SM3 Soundmodul Truck

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
stjärna VAROR Hammerhead AFA 80 Vintage 1978

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Melander, Reuter och Ewerlöf i julkalendernMassive släpper The Division 2 - Sydsvenskanvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Metal Toy Soldiers Målad 1 32 skala Ryska Mounted Boyar Cavallery figuren
Utan hans storslagna visioner, benhårda vilja och förmåga att driva folk hade …

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
I fjol var det Kattis Ahlström som tände ljusen.

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Massives nya spel är bättre än sin föregångare på i stort sett allt.
Ny S ällsynt Kyosho MINI-Z Racer Body LANCIA DELTA HF Integrale 6 för MR-015RM F S
Åkerlund & Rausing är företaget som gav Lunds näringsliv en ny förpackning med…

På tisdagen godkände ministerrådetBetyder det att det blir ett Malmö Dance Week även nästa år?Ingvar Kamprad och hans familj har hittills investerat närmare 1,2 miljarder …Harry Styles till Köpenhamn i vår den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
8 november 2019 21:30

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenBetyder det att det blir ett Malmö Dance Week även nästa år? anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Ny ankomsttid 39'Enorma Simuleringa Tiger Leksaker Big Model Animal Plastic Fur Cushion