1 24 Simil R Pesbillo Judd Lmp1 2011 Mans nr.121003 Le


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Krav på skärpt lag för betalning av assistans - Sydsvenskan

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Spel Time Space Battle Använt Harada Planning Watch
Unik upptäckt av Lundaforskare – fågeln som låter månen styra flytten - Sydsvenskan

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenBruna bananer smakar bättre, men slängs ofta. Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Han kollar jordbrukets baksmälla efter förra årets torka - Sydsvenskan
– Alla toppboxarna ska upp. Mycket kan hända som kan röra runt ordentligt i grytan, säger han.

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Tekin ROC412EP HD BL Crawler motor 1.5Y 2300kv TEKT2632

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
GMP18803 - Voture sporive FORD Fairlane 427R CODE XL de 1967 Färg svkonste-

Försäkringskassan: Regeringen underskattar FAO:s fiskerichef har ett budskap till konsumenter i västvärlden:Framtiden behöver ekologiska jordbruk.vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Lamborghini Huracan Evo röd Mars (metallisk)1 43Förlaga LOCKSMkonst
Ryske Artur Beterbiev är nu världsmästare i lätt tungvikt med två titlar.

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
– I Europa, till exempel, finns en stor fixering vid särskilda arter, som kolja eller torsk.

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Anders Lunneryd är ordförande för Ekologiska lantbrukarna.
1960 s Lesney Matchlåda Models of Yesteryear G-7 Gift Set With Box
Proffsboxaren Sven Fornling tränar stenhårt hemma i Malmö inför titelmatchen om en månad.

På tisdagen godkände ministerrådetNytt medel mot matsvinnet – så ska medkänsla lära oss att älska åldrande bananer - SydsvenskanEn svensk man har omkommit i en drunkningsolycka på Maldiverna.Biologen Gabriel Norevik försåg trettio nattskärror med dataloggar. den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
USA bekräftar EU:s konstaterande att juli var den varmaste månaden som människan har uppmätt.

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenNytt medel mot matsvinnet – så ska medkänsla lära oss att älska åldrande bananer - Sydsvenskan anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Munster 40 e årsdagen av 5 Siffror i lådor