WF 2019 TYP-MOON Racing för 15 e akrylskivan Jeanne Stand 2 SET F S RARE FES


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Försvunna Malmö: Minnen, myter och märkligheten

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Tamiya 1 35 Military Miniatyr Series nr.351 US Army 155mm M40
Quiz: Vad kan du om statyer och skulpturer i Malmö?

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenInför 75-årsjubileet bad vi en rad experter välja ut sin favorit. Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Glädje, energi och tung danstrans
Idag är det 90 år sedan den så kallade Svarta torsdagen 1929.

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
SAS JoJo's Bizarre Adventure Pkonst 5 gulden Wind Pannacotta Fugo andra Re

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Minioner sjunger och dansar Hacha Mecha Minion Turbo Dave från Japan

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies -Håkan Engström blev imponerad och gripen av konserten på Malmöfestivalen.vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Vintage 1965 Foto Electric Footboll Hall of Fame Board Game
Kanonerna på Monumentet är bara en av en lång rad märkliga stölder. Minns du?

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy.

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Många ville tipsa Sydsvenskan om nyheter.
Förlaga Casten 1 35 M13 40 Yi Tankspår Flyttbara Detaljdelar Sp 43 Militär
Quiz: Kan du de kluriga orden från högskoleprovet?

På tisdagen godkände ministerrådetBildextra: Kungaparet på Malmö operas 75-årsjubileumSå jobbar fritidsgårdarnas unga ambassadörerQuiz: Vilken syskonroll har kändisarna? den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Thåström, tafsande och terrorhot – festivalminne från 2015 till 2018

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenBildextra: Kungaparet på Malmö operas 75-årsjubileum anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Tin Toy Antique Miniatyr Old Bike röd