Star Wars Rogue One Stormtrooper pkonsti 3.75 figur HTF MOC FRI S H


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Ljudmiss för Liamoo under viktiga genrepet

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Strelets 906 - 1 72 Den senaste attacken mot Sevastopol (gammal no. 024, 027, 033) kit
Det blir snart värre. Ordet "fel" täcker inte ens in introt.

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredaren8 december 2017 10:41 Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Mendez fick tredje flest röster av svenska folket i Melodifestivalen – trots det kom…
8 februari 2018 12:04

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Minisvärd av legender med läder Sheath

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Modell Art 1 72 Skala U.S. Marinkår F A-18D ATARS VMFA-242 Congrönion Kit

Försäkringskassan: Regeringen underskattar 18 januari 2018 16:08Pija Lindenbaums senaste bilderbok utgår helt och hållet från barnets perspektiv.vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
MRZ037 1 6 Scale The German Great Dane Animal Model Brand ny GD004
Årets sändning av Andra chansen hade 2,6 miljoner tittare – sämsta siffran på tolv år.

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Foto: Janne Danielsson

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. En bok i gult – som man vill läsa om och om igen
Neopets Plush röd Scorchhio 7 65533;65533; Royal Galert Boy OCH Girl lot of 6 plush
Uppträder i finalsändningens mellanakt.

På tisdagen godkände ministerrådet, säger han till Rolling Stone Magazine.Ingrosso möter vikingar och eldregn i finalenMelodifestivalen. Mimi Werner. den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Undrens tid är inte förbi. Inte John Lennons heller.

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenFoto: Janne Danielsson anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Ny icke-öppen Tamiya-plastmodellll US Navy hangarfkonstyg Enterprise 1 700