25mm napoleoniska brittiska - 3 kanoner &konst (” 38674)


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
3 november 2019 20:28

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
25mm napoleoniska brittiska - line 44 siffror - info (29477)
Förenade Care tar över kommunala hemtjänsten i Staffanstorp

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenGrupp D: Ryssland, Sverige, Japan, Kina, Argentina, Kongo-Kinshasa. Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Andreas Palicka blir en nyckelspelare i måstematchen mot Danmark.
Katrin Stjernfeldt Jammeh (S): ”En mörk kväll och natt i Malmö”

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
25mm romersk era romerska - legionärer 24 siffror - info (39386)

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
25mm klassisk thrakisk - peltasts 24 siffror - info (2525)

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Sabina Jacobsen ersätts i truppen av debutanten Kristin Thorleifsdóttir, 21, från H65 Höör.Sverige ute ur VM – så var matchen mot Danmark minut för minutvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
25mm ECW English - pike & musköt 29 siffror - info (35917)
Sävehofs Johanna Forsberg låg bakom CL-segern mot Banik Most. Arkivbild.

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Hon står utanför 18-mannatruppen, men ingår i bruttotruppen.

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Palicka inför ödesmatchen: ”Gillar att inte vara omtyckt”
25mm napoleoniska Franska - rad 36 siffror - info (29423)
Oppositionen: "Det här kommer bara att bli värre.”

På tisdagen godkände ministerrådetGrupp A: Nederländerna, Norge, Serbien, Slovenien, Angola, Kuba.Semifinalerna spelas i Hamburg på fredag.Björn Wallenberg - Sydsvenskan den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Zachrisson: ”Fruktansvärt tufft just nu”

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenGrupp A: Nederländerna, Norge, Serbien, Slovenien, Angola, Kuba. anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

25mm AWI britiska - regt.(plast) 32 siffror - info (32567)