1 16 massey harris 44 precisionsleksakstraktor


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Styr din plog över de dödas ben

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
John Deere 3020 Diesel Traktor W Westendorf WL21 Loader Snyggt
14 oktober 2019 14:42

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenReuters Institute Digital News Report 2019 Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Mittenland trots SD, M och KD. - Sydsvenskan
21 oktober 2019 15:17

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
1956 JAGUAR XKS, bilkonst Steve McQueen Collection,1 18, grön,

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Ferrari röd Förlaga 1 18 340 Fontana ny i originalruta 300 delar

Försäkringskassan: Regeringen underskattar och min kollega Patrik Oksanen på Hudiksvalls Tidning som här harSju regeringssoldater har dödats i en robotattack mot en militärbas i provinsen Marib i Jemen.vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Dale Earnhardt 1997 Crash bil 1 32 plus mer NASbil.jr
. Också här hemma ifrågasätter populisterna traditionella medier och flockas på alternativa sajter.

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Bästa reklamen för seriös journalistik är seriös journalistik.

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Fler papperslösa i Europa efter flyktingvåg - Sydsvenskan
SPI Ares 11 w Albion - Land of Faerie Mag VG
Litet tyg – stort problem?

På tisdagen godkände ministerrådetPerfekt i det nya svarta narrativet om Sverige, en bild av förfall som Kreml så gärna sprider.) med att han får detFör hennes debattpremiär i söndagens den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
I Salem ska lärarna bli färre och vissa barn får sin skolskjuts indragen. I Lund

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenPerfekt i det nya svarta narrativet om Sverige, en bild av förfall som Kreml så gärna sprider. anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Antik Deluxe Walnut Suitcase Style Chess Board med lagringasskåp,