10X(Folding träen International Chess Set Pieces Board Game rolig Game 8Q8)


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Mittfältare förlänger med Malmös svenska mästare

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
grön blå Slide utomhus Garden Fun Backyard Stjäla ramar Barn spelar
Visst var häxkitteln långt ifrån kokpunkten? - Sydsvenskan

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenTre gripna i Tyskland för planerat IS-dåd - Sydsvenskan Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Stor press på unga svenska NHL-stjärnan.
23 oktober 2019 20:13

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Airbuss 319-112 der Swiss International Air Lines von JFox Models 1 200 OVP A319

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Hot Wklackar Ferrari 458 Italia 1 43 Minibil röd

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Ricky Gervais. Arkivbild.Philadelphia sumpade en tvåmålsledning mot Toronto, men vann till slut i…vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Scale modelll 1 18 1963 Chevrolet Nova Open Congrönible - guld
28 oktober 2019 15:00

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
12 november 2019 15:42

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Inga NHL-matcher i Sverige nästa säsong
Abkonsth 124 Spider Turini från 1975 in vit av TruEskalamodeLL I 1 18 TSMTS0077
Dynamo har bästa formen – Lugano är extremt målsnålt - Sydsvenskan

På tisdagen godkände ministerrådet12 november 2019 15:17Senaste åren har en rad stora europeiska fotbollsklubbar dragit igång satsningar.Inga FCK-spelare kvar sedan 2016 – hit har de gått - Sydsvenskan den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
5 november 2019 09:40

I den kommande vårbudgeten ökar regeringen12 november 2019 15:17 anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

CkonstE POKER DISEGNATE DA EMILIO TADINI MED LIMITATA JOLLY MODIANO