AFX Petty Dodge Charger Stock Bil Slot bil, G-Plus, Stickerless Version


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Ett år med Elvis - Sydsvenskan

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
AFX Pretty Petty Charger
Dag 351 med Elvis: Thanks to the rolling sea

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenMångsidig hitmakare till Victoria - Sydsvenskan Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt John Lennon är aktuell med en riktigt fet cd- och blue ray-box. Arkivfoto: EMI.
Den sällan omtalade Järneksskandalen.

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Afx typ 62 Impala slotbils

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
AFX AURORA LIGGT TULLGMC P U SLOT bil- KNOBY TIRES- MYCKET KOLOL

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Två små diktatorer - SydsvenskanEn turist skjuter på sitt bagage i vattnet på Markusplatsen i Venedig på onsdagen.vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
AG008 Greklands inträde av kung och land
Dag 361 med Elvis: Lawdy miss Clawdy

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Håkan Engström hör ett kultband i toppform.

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Alibaba investerar börspengar - Sydsvenskan
AG031 Makedoniens Falangit 4 av First Legion
Dag 358 med Elvis: Viva Las Vegas

På tisdagen godkände ministerrådetTyskarna från Lund vid Mejeriet 20-årsjubileum 2007.18 augusti 2018 13:56Dag 350 med Elvis: A mess of blues den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
En ambulanshelikopter vid olycksplatsen nära orten Nitranske Hrnciarovce utanför staden Nitra.

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenTyskarna från Lund vid Mejeriet 20-årsjubileum 2007. anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

AG050 Persiskt lätt infanteri med Javelins av First Legion