6 Marx soldater av Fortune Cowpojkar Indianer och Working Cork Rifle Playstat


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Sju ton Zlatan i brons invigs i oktober vid Stadiontorget.

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
6 Mine farkoster med blinda lådor diverse serier
10 stora ögonblick med Zlatan - Sydsvenskan

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredaren22 september 2019 06:41 Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Zlatan-statyn - Sydsvenskan
Jo, visst har Zlatan Ibrahimovic hittat hem - Sydsvenskan

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
6 pcs x Glossy 18mm OD 14mm ID 50mm 3K Roll bilbon Fiber Tube 18 500

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
6 pcs x Glassy 20mm OD 16mm ID 1000mm 3K Roll bilbon Fiber Tube 20 16 1000

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Håll koll på Malmös filmscen – följ Dygnet Runt på FacebookKval Div 1 omg 1 grupp 2 HERRvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
6 pcs x Glossy 25mm OD 23mm ID 1000mm 3K Roll bilbon Fiber Tube 25 23 1000
”Joker” har spelat in över 5 miljarder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
ska skicka in nytagna bilder, en videopresentation samt personuppgifter.

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. 26 oktober 2019 18:04
6 pcs x Glassy 44mm OD 42mm ID 1000mm 3K Roll bilbon Fiber Tube 44 42 1000
Zlatans pappa om statyn: ”Han förtjänar den” - Sydsvenskan

På tisdagen godkände ministerrådetZlatan Ibrahimovic i Malmö FF-tröjan mot Örgryte 1999.Zlatan Ibrahimovic hyllades stort när han kom hem till Malmö för att avtäcka sin staty.Zlatan: Alla ungdomar från Malmös skolor får ledigt - Sydsvenskan den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Erol Bekir tillbaka som Ariana-tränare - Sydsvenskan

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenZlatan Ibrahimovic i Malmö FF-tröjan mot Örgryte 1999. anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

6 pcs x Matte 15mm OD 12mm ID 50mm 3K Rulla kol fiberrör 15 12 500