Ferrari F1 Sf70H\35;7 4Th Belgien Gp 2017 Kimi Raikkonen BBR 1 43 BBRC206B Modell


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
MFF-tränaren gladdes dock över att laget fortfarande är med i racet.

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
ZOIDS Zoids Wild ZW15 väcker vild Liger
Villa lägger av efter säsongen

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenNytt toppjobb för Wenger Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Fotboll: Svenska cupen
Läs direktrapporten från Lugano–MFF här.

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Hot Wklackar x Period Korrekt Mercedes Benz G-klass Die Cast in Hand fri ship

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
årgång DIESTAT METALL MOTORcykel Mickey Mouse På Motorcykel

Försäkringskassan: Regeringen underskattar TFF-veteranen tar över som ny tränareKan betyda mycket i den framtida historienvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Wrebit Puzz 3D-pussel ny York, ny York, World Trade Towers, 3141 bitar
MFF tog sig an Lugano på bortaplan i den fjärde gruppspelsmatchen.

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Fotboll: Superettan 2019

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Diamantbollen: Tidigare vinnare
prydlig 660 THORnyCROFT MIB MIB 9 EN BOITE L@K
Rutinerad MFF-elva jagar seger mot Lugano

På tisdagen godkände ministerrådetAvslöjar: Fler tunga namn lämnar HIFMFF klart för gruppspel i cupen efter seger mot IFK VärnamoAustralisk skyttedrottning till Chelsea den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Eos förlorade tre av fyra perioder. Men trots lyckades man…

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenAvslöjar: Fler tunga namn lämnar HIF anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

BBR C69 FERRARI F430 GT2 CRS Racing n 65533;; 62 Le Mans 2011 200ex 1.43 Märk