Tamiya 1 14 Knight Hauler Semi Truck Kit TAM56314


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Vår psykiska (o)hälsa - NWT

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Gruppvis tysk nivå 1 144 West Navy Class Z Destroyer Z1 Z5 05097 Plastic
10 november 2019 19:00

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenBritish Airways ägare i miljardaffär Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt svedala@sydsvenskan.se
Vinterbadarna: ”Vi är i stort sett aldrig förkylda”

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
MOTORN AV ROD-RC rödS POWER PACKNING WR7 2.0 med 2143 X-ONE SMOOTH 3.5cc

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
MINI-Z MR-03VE JSCC blå BEGRÄNSAD 50-årsjubileum av Kyosho

Försäkringskassan: Regeringen underskattar 180 000 berörs av LufthansastrejkSydsvenskan, 205 05 Malmövhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
OSS SPEED R2104 AVEC KIT ECHAPPEmänT 2080C
Kalla bad - Sydsvenskan

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Statligt ägda flygbolaget Emirates airlines rapporterar ett rejält intäktslyft för de…

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Kontaktformulär kundservice
Traxxa RTR 1 10 Slash 4X4 VXL 2.4GHz med 7 Cellbatteri och Charger (Stil...
Det kalla vattnet håller dem borta från både sjukvård och äldrevård.

På tisdagen godkände ministerrådetDet är störningar i tågtrafiken mellan Stockholm och Uppsala med förseningar och…asikter@sydsvenskan.seSagolika byn Gásadalur med sitt förtrollande vattenfall är populär att besöka bland turister. den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Observera att uppsägning av prenumeration endast kan ske via telefon, se telefonnummer nedan.

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenDet är störningar i tågtrafiken mellan Stockholm och Uppsala med förseningar och… anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

XNTS45520-A XTS 4535-520kV 4 4YY Brushless Motor (Shaft A)